За нас

Нашия колектив е малък но с познания, отдаден на работата и с отношение към детайла.

Професионални машини

Качествени консумативи

Отлично качество

Богат и дългогодишен опит

Нашата история

Над тридесет годишен опит!

Очарован от красотата и непреходността на настилките от мрамор, мозайки и гранити аз продължавам да се усъвършенствам в прилагането на модерните машини, новите материали и методи на шлайфане и полиране.

Във възстановяването и направата на настилки от тези материали аз виждам смисъла на моето съществуване.

Химията е важен раздел и съставна част от процеса на шлайфане,полиране и импрегниране на каменните настилки и бетони,затова ние обръщаме голямо внимание на нея.

Нашия колектив е малък, но с познания. Отдаден на работата и с отношение към детайла което за мен важно, тъй като смятам че това е решаващо за общия изглед на настилката.

В сферата на индустриалните настилки (и офисни) имам богат опит, а в бъдеще ще предложим нова концепция безшевен под (на циментна основа), полиран с висока степен на товароносимост и абразивност и цветово оформен.

В заключение наши обекти през годините са били стотици частни домове, а също и обществени сгради, болници, училища.

Удовлетворен от постигнатото през тези вече 30г., аз смело поглеждам и към новите предизвикателства като бетонните подове и индустриални настилки.

Техника и оборудване

Качеството на услугите предлагани от нас е достигнато благодарение на ползваната техника и оборудване на фирми Klindex-levighator, Croma, Hercules – за обработване на настилките като шлайфане,полиране както и водо и прахосмукачки “Hako”.

Голямо значение за нас има и ползването на оригинални консумативи /диамантени /инструменти отново Klindex, които представляват една широка гама от шлайфащи и полиращи дискове, падове. Китове на bellinzoni, MKD, за реновиране. Полиращи препарати за импрегниране, запечатване, кристализиране (Klindex, Kiter), които са водещи фирми в бранша  и отличаващи се с отлично качество.

Години опит

Изпълнени обекта

Пишете ни

Свържете се с нас чрез формата за контакт.

Обадете се

0886346033

GDPR

14 + 12 =

Работно време

M-F: 8am - 6pm, S-S, 9am - 1pm

Email

veskoservice@abv.bg